Massagerummet startade 2014 av Pauline Bûrgermeister och Rachid Toufik bägge är utav branschrådet certifierade massörer och de är under ett års tid utbildade i ortopedisk- och idrottsmedicin för massörer på Idrottsmedicinskt center - IMC i Malmö.


Pauline är certifierad massör och är vidareutbildad i ortopedisk- och idrottsmedicin vid Idrottsmedicinskt center i Malmö. Hon har cirka femton års erfarenhet av kroppsterapeutiska behandlingar. Vidare är Pauline tränings- och kostkunnig och är behjälplig med att lägga upp kost- och träningsprogram jämsides med behandlingen.


Ibland behövs det stöd för en livstilsförändring. Pauline är utbildad beteendevetare och är som sådan väl insatt i vilka mekanismer som styr om vi når våra mål eller inte.


Rachid är certifierad massör och är vidareutbildad i ortopedisk- och idrottsmedicin vid Idrottsmedicinskt center i Malmö. Han är också utbildad personlig tränare vid PT-skolan i Stockholm och har en grundtränarutbildning från STAC i Ronneby. Han har cirka femton års erfarenhet av kroppsterapeutiska behandlingar. Jämsides med behandlingen så hjälper Rachid till med tränings- och kostprogram.


Rachid är även internationellt certifierad coach, så vill du ha ett helhetsgrepp om din livssituation så att både den fysiska och psykiska hälsan förändras så skräddarsyr vi ett paket och Rachid är med som stöd och coach hela vägen.

Copyright  ©  All Rights Reserved